we hebben een dochter

Door: wout

Blijf op de hoogte en volg wout

23 Augustus 2005 | Nederland, Hollandscheveld

10.30 uur 22 augustus 2005

Hier is ze dan onze dochter,
Michell (tweede `L´ spreek je uit als een `E´) Maakoe, ze is 3 april geboren en nu dus 4 en halve maand oud, ze weegt nu 6,8 kg en is 61 cm lang. Ze is in Pretoria en daar gaan we dus naar toe.
Donderdag 1 sept. vliegen we naar Zuid-Afrika en maandag 5 september zullen we onze dochter en zusje in de armen houden, spannend hoor.

Drie heel gelukkige mensen wonen hier aan de Wilfred Stillweg.

• 23 Augustus 2005 - 14:03

Fam.H.Jutstra:

Jullie hebben een pracht van een dochter ze ziet er erg schattig en mooi uit.

Gefeliciteerd van ons allen en we wensen jullie en Lana al het geluk en liefde toe en geniet vooral lekker van jullie dochter en zusje.

• 23 Augustus 2005 - 19:04

Lambert En Ria:

Wij Lambert en Ria zijn heel blij dat jullie weer een dochter er bij krijgen en Lana een zusje.
    Gefeliciteerd en we wensen jullie heel veel geluk

• 23 Augustus 2005 - 19:39

Christina Dijkman:

van harte met jullie mooie dochter Michell.
    Ik wens jullie een goede reis en alvast veel geluk met jullie vieren.

• 23 Augustus 2005 - 20:17

Paula:

tjonge wat een mooie meid een lief gezichtje. Lana nu moet je goed voor jou mooie zusje zorgen he?

• 23 Augustus 2005 - 20:30

Henk Zwiep:

Mooi hoor straks twee van die meiden om je heen. Gefeliciteerd geniet van de reis en alles wat erbij hoort en als de tijd er rijp voor is dan komen we langs.

Henk en natuurlijk Yvonne en kinderen.

• 23 Augustus 2005 - 20:43

Henk En Jannie (de Buren):

Fantastie,s weer een mooi buurmeisje er bij straks over enkele weekjes.
    Vanharte gefeliciteerd en GODS zegen er mee.

• 23 Augustus 2005 - 21:15

Anco, Henriët, Thom En Maureen:

Wat fijn, een tweede dochter! We wensen jullie drietjes een hele goede reis naar Zuid-Afrika. Geniet ervan. Lieve groetjes van ons allemaal.

• 26 Augustus 2005 - 12:07

Jochem En Ria IJmker:

Wat leuk, een 2e kindje en een zusje voor Lana. Wij feliciteren jullie hier van harte mee en wensen jullie een zonnige toekomst met z'n vieren!

• 26 Augustus 2005 - 18:54

Niek, Anita, Marnik, Noah En Tygho:

Ziet er goed uit luitjes, gefeliciteerd van ons allemaal, maak er een mooie tijd van en doe rustig aan daar in Afrika

• 27 Augustus 2005 - 20:35

Anita B:

Wat een geweldig nieuws. Jullie hebben een pracht dochter en zusje.
    We wensen jullie een hele goede reis. En heel veel geluk met jullie viertjes.
    Groetjes Harry, Anita, Myron en Lester.

• 28 Augustus 2005 - 08:09

Fam Kooistra:

gefeliciteerd met jullie dochter en zusje. Een fijne reis naar pretoria
    groetjes van Ayanda Luuk en Diane Kooistra

• 04 September 2005 - 19:48

Ma Smit Oma:

Wat ben ik blij met jullie
    fotos en berichten .
    Oom Govert en tante Tine
    vinden het ook heel leuk dat het zo kan.
    Fijn dat alles zo goed gaat. Morgen helemaal een spannende dag. Vandaag een gezellige dag bij Els en jacob. Ze leven allemaal met jullie mee.Fijn dat het zo goed met Lana gaat.
    Wij kijken uit naar het volgende bericht.
    Heel veel liefs van ons.
    Oma en mam Govert en tante Tine.