Zomaar een dagje in Lethabong

Door: wout

Blijf op de hoogte en volg wout

08 September 2005 | Zuid-Afrika, Pretoria

Wel zoals de titel al zegt was dit zomaar een dagje in Lethabong, ons guesthouse, wat trouwens "Place of Joy" betekent, "Plaats van vreugde", prachtig gevonden toch.
Na het gebruikelijke ritueel 's morgens zijn we in de loop van de morgen met Claus, Helle en Sofus downtown Pretoria gegaan.
Vanuit het guesthouse zijn we naar de regeringsgebouwen gelopen, schitterend gebouw waar de nederlandse gebouwen niet aan kunnen tippen. Ook het uitzicht is hier geweldig. Je kijkt werkelijk over de hele stad heen en voor het regeringsgebouw, aan de andere kant van de weg ligt een park, welke zo mooi is aangelegd. Ik denk dat er dagelijks wel 30 tuinmannen aan het werk zijn, zo groot en mooi.
Voor deze gebouwen is ook een kleine Afrikaanse markt waar je souveniers kan kopen. Wat we dus ook weer gedaan hebben.
Hierna zijn we wezen shoppen in het centrum van Pretoria, kleertjes, kleertjes, kleertjes. Mama krijgt er maar geen genoeg van. Ook kochten we een mooi christelijk boekje voor Ninzi met allereerste gebedjes voor kleine kinderen.
Met Ninzi gaat het geweldig goed, ze eet, slaapt en reageert goed op ons drietjes.
Ze kijkt super eigenwijs de wereld in, ook vanuit de buggy, en reageert al op haar naam.
Lana geeft haar heel veel aandacht en voelt zich echt een grote zus.
Vandaag was een erg hete dag tegen de 30 graden en we hebben de rest van de middag dan ook buiten in de zon en de schaduw doorgebracht. Lana heeft vanmiddag niet geslapen en ze hield het goed vol.
Een babybadje met water buiten en Lana had de hele middag pret, samen met Anouk speelde ze dat ze thee dronken, je weet wel kopje vol, kopje leeg. Maar drinken ho maar.
Nu liggen onze twee schatjes te slapen en hebben wij weer wat tijd voor ons zelf.
Om 21.30 uur zullen Eric, Anne-Marie en Luthando arriveren, we kijken er erg naar uit.
Toch heel bijzonder dat je ook de tweede keer weer samen in Lethabong zult verblijven en dat je weer samen een kindje zult ontvangen van de Here.
Het was denk ik voorbestemd.
Gelukkig hoorden we net dat ze de tweede week met nog een stel hier zullen zijn,is toch beter.
Wel we stoppen ermee, we wensen iedereen een prettige avond toe en tot morgen.

Wout, Carin, Lana en Ninzi

• 08 September 2005 - 19:30

Opa En Oma Kroezen:

Hallo luitjes,
    Bij jullie was het vandaag warm, maar bij ons was het ook bijna 30 graden. Lekker gefietst
    vandaag. Wat mooi dat het met Ninzi zo goed gaat en Lana heel lief voor haar zusje is. Nog even en dan zijn Eric, Anne marie en Luthando bij jullie. Een week samen is genieten.
    Welke maar kleren heeft Ninzi? Fijn dat Paula en Ronald de site gevonden hebben. Veel plezier daar en tot de volgende site.
    Groeten aan iedereen.
    Pa en Ma.

• 08 September 2005 - 19:33

Walco, Roelie En Kids:

hallo familie, fijn dat alles goed is daar.
    Blijf lekker genieten.
    Groetjes Walco en Roelie en de rest.

• 08 September 2005 - 19:41

Annemiek En De Rest:

Net vakantie, heerlijk!! Hier is het ook erg warm, we zijn net terug uit het ziekenhuis want Niels was vissen met een stel vriendjes en kreeg een haak van de werphengel achter in zijn hoofd, zat loeivast, het blinkertje bungelde eraan vast. Dus op naar de Eh, daar hebben ze het eruit getrokken. Hij was erg flink, het gaat goed met onze jongens en hun hoofden! Weer goed afgelopen!!! Nou, genieten maar. Annemiek

• 09 September 2005 - 11:09

Mam Oma Smit:

Even een berichtje van een blije oma.Wat fijn dat we elke dag mee kunnen genieten van jullie belevenissen, Fijn dat het zo goed gaat met Lana en met Ninzi. Wat staan ze leuk op de fotos,Ik lees de berichten bij Annie en zij print ze gelijk voor mij uit, Zijn annemarie en Erjk met Luthando goed aan gekomen? Een heerlijke vacantie zo,Doe ze de hartelijke groeten van mij en voor jullie het allerbeste en een dikke kus van mij Lana en Ninzi een dikke knuffel van oma,Tot ziens.